El Barça Alusport grava un espot perquè el Palau sigui el sisè jugador

El Barça Alusport grava un espot perquè el Palau sigui el sisè jugador

Torras, Cristian, Lozano i Gabriel, els protagonistes d’aquest espot

El FC Barcelona Alusport només té una cosa al cap: guanyar sí o sí divendres al Caja Segòvia. Per això, a banda d’estar bé tàctica i físicament, caldrà tenir el suport dels seus, caldrà tenir doncs el suport del millor Palau.

Amb aquest objectiu es va enregistrar un espot amb la presència de quatre jugadors del primer equip. El capità Jordi Torras, el porter Cristian, Sergio Lozano i el brasiler Gabriel són els protagonistes d’un anunci que veurà la llum en les properes hores.

La força del Palau, el sisè jugador

De la mateixa manera que va passar amb el cinquè partit de l’enfrontament de quarts de final de l’Eurolliga de bàsquet entre el Barça Regal i el Panathinaikos; de la mateixa manera que el FC Barcelona Intersport va sentir l’alè dels seus aficionats en el partit de quarts de final de la Champions davant l’Atlético de Madrid o de la mateixa manera que l’hoquei patins va tenir un Palau extraordinari en el duel de Lliga Europea contra el Liceo, els homes de Marc Carmona també volen tot el suport incondicional possible aquest divendres i, si es guanya, diumenge per superar el Caja Segòvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut