Barça calidade (1-7)

El Barça Alusport goleja l’Azkar Lugo i encadena la tercera victòria consecutiva a la Lliga abans de viatjar a Eslovènia Fernandao, Ari, Lin, Martel, Aicardo (2) i Torras han estat els golejadors dels de Carmona

El Barça Alusport ha tancat una setmana brillant a Lugo, d’on s’ha endut la tercera victòria consecutiva a la Lliga. Ha estat un triomf espectacular, amb sis gols de diferència, que permet als de Marc Carmona viatjar a Eslovènia amb la seguretat d’haver fet una gran feina en les cinc primeres jornades de Lliga (4 victòries i 1 empat). Fernandao, Ari Santos, Lin, Martel, Aicardo (2) i Torras han estat els golejadors d’un equip que ha anat per davant des del primer minut de partit.

0-2 a la mitja part

És el temps que ha necessitat Fernandao per foradar per primer cop la porteria d’Óscar, potser el millor home de l’Azkar Lugo en el partit jugat aquest dissabte. Les seves aturades han impedit que l’avantatge fos més ampli abans de la segona diana blaugrana, obra d’Ari Santos. També Sedano ha tingut un rol protagonista sota els pals de la porteria blaugrana. A la mitja part, 0-2, i encara tot per decidir.

Sentència a pilota aturada

El Barça Alusport ha assegurat els tres punts a l’inici de la represa. Lin ha signat el tercer i Martel ha fet el quart en els primers vuit minuts de la segona meitat, just abans que Adrián retallés distàncies per als locals. Sense temps per a les il·lusions locals, Aicardo ha fet l’1-5. De les cinc primeres dianes del Barça, tres havien nascut en jugades a pilota aturada.

Quan el partit estava gairebé vist per sentència, i l’Azkar Lugo ho intentava amb el porter-jugador, Torras i Aicardo han rematat la feina amb dos gols més en els instants finals de partit.