L’Infantil guanya la Mini Copa!

L’Infantil guanya la Mini Copa!

El Barça ha superat al Catgas Energia Santa Coloma a la final per 4-1 i es proclama campió per cinquena vegada consecutiva

Cinc de cinc! El Barça ha tornat a repetir victòria a la Mini Copa i és l’únic equip que ha guanyat el títol en les cinc edicions disputades fins ara. Els blaugrana han superat en la final al Catgas Energia Santa Coloma per 4-1 amb gols de Sergi Viedma, Toni Cerdà, Dani González i Arnau Pineda. El partit ha resultat molt disputat, i el Barça ha hagut de superar un 0-1 advers al descans per acabar aixecant el títol. És la segona final consecutiva de Mini Copa que disputen el Barça i el Catgas Energia Santa Coloma, demostrant una vegada més el gran nivell del planter del futbol sala català.

El camí del campió

El Barça ha guanyat la Mini Copa d’una manera brillant, amb 14 gols a favor i 6 en contra en els tres partits disputats. En quarts de final, el Barça va superar al Xota per 5-2; en les semifinals, el Barça va guanyar al Palma Futsal per 5-3; i en la final el ja citat 4-1 amb remuntada inclosa enfront del Catgas Energia Santa Coloma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut