Els equips del Barça Alusport guanyen a la Lliga i a la Copa

Tots els equips van guanyar els seus partits Es van jugar partits de Lliga endarrerits i els Quarts de Copa

Juvenil: CFS Molins 99, 0 – FC Barcelona 10

El juvenil blaugrana va jugar els quarts de final de la Copa Catalunya en una pista plena de gom a gom. El matx va començar amb domini total blaugrana, i als 14 segons els barcelonistes ja es van avançar en el marcador. De mica en mica aquest marcador es va anar eixamplant, tot i que els locals ho van provar tot en defensa. Malgrat això, el resultat al descans, de 0-7, va deixar el partit vist per a sentència.

A la segona meitat el partit no va ser tan vistós com a la primera. Tot i així els blaugranes aconseguien tres gols més per acabar amb un 0-10 al marcador. Amb aquesta victòria, els locals es classifiquen per a les semifinals i ja poden pensar en l’última jornada de Lliga i, sobretot, en el Campionat d’Espanya, que començarà el 17 de maig.

Cadet: FC Barcelona 8 – CE Sant Julià 1

Partit per reprendre la competició després de dues setmanes sense jugar i en què el rival va jugar per no sortir golejat de la Ciutat Esportiva amb una defensa molt tancada i amb molta cura de deixar espais al darrere. Això i una circulació de pilota força lenta va fer que el partit fos lent i poc vistós. Malgrat disposar d’ocasions molt clares, els blaugranes no van materialitzar-les totes i van anar als vestidors amb un resultat de només 3-1. Als segons 20 minuts un joc més ràpid i un rival més esgotat van permetre millorar la imatge i, amb cinc gols, va concloure el partit amb un marcador prou ampli.

Cadet: CFS Molins, 0 – FC Barcelona 6

El partit corresponia als quarts de final de la Copa Catalunya i es va jugar en un pavelló ple i amb un ambient immillorable per a una eliminatòria. Un partit amb un joc molt respectuós amb el rival i jugat per no cometre errors en una competició que ens fa jugar a rellotge corregut fins a semis i que no permet inicis desfavorables. El rival va sortir tancat i amb molta intenció però no va poder gaudir de cap xut a porta amb perill. En canvi, el cadet blaugrana, tot i no arribar gaire a porteria, va disposar de prou ocasions per fer el 0-1 i marxar a vestidors per davant. La segona part va donar un joc més profund i mogut, amb un rival més cansat que el conjunt culer. Fruit d’una molt bona segona part, es va aconseguir un parcial de 0-5 per tancar el partit i certificar la classificació per a les semifinals.

Infantil: FC Barcelona 4 – CE Sant Julià 2

La victòria davant del CE Sant Julià va servir per assolir matemàticament la segona posició. La primera part es va caracteritzar pel domini intens culer i la creació de moltes ocasions que van permetre anar als vestidors amb un avantatge de 3-1. A la tornada dels vestidors el ritme no va ser el mateix, i l’eficàcia davant de porta també va baixar. D’aquesta manera, els dos equips només van fer un gol més a la segona part.

Aleví: Marfil Santa Coloma 3 – FC Barcelona 3

L’aleví del FC Barcelona i el del Marfil van signar taules en un partit molt disputat. En els primers minuts l’aleví barcelonista, gràcies a una bona pressió, va aconseguir el domini del joc, i així va poder aconseguir avançar-se en una bona jugada de Víctor culminada per German. El bon joc barcelonista, però, no es va traduir en més gols. En canvi, els colomencs, en una bona jugada col·lectiva, van aconseguir la igualada al minut 11. Aquest gol va donar ales als locals, que en un ràpid contraatac es posaven per davant un minut més tard. Ja a les acaballes d’aquest primer temps Adrià culminava un contraatac per posar el 2 a 2 amb què es va arribar al final dels primers 15 minuts.

A la represa el guió va continuar sent molt semblant. L’equip blaugrana tenia més el control de la pilota, però poques ocasions. A l’equador d’aquesta segona part, en una pèrdua culer, els colomencs van aprofitar per posar-se per davant en el marcador. A partir d’aquest moment els barcelonistes van intensificar la seva pressió i profunditat. D’aquesta manera, en una bona jugada col·lectiva, s’aconseguia l’empat a tres definitiu.