Bona jornada del futbol sala formatiu, en què tots els equips van sumar victòries

El futbol sala formatiu del Barça va veure com tots els equips guanyaven els seus respectius enfrontaments en una jornada plena d’èxits

El Barça Alusport B de l’Andreu Plaza va aconseguir una important victòria per 0-4 davant d’un combatiu O’Parrulo FS. Tot i això, els gols no van arribar fins a la segona part. Alex Constantino va obrir el marcador al minut 28 amb un gran gol. Els gallecs van començar a pressionar, però el filial blaugrana va poder superar els locals al minut 37 amb un gol de Ferry. L’O’Parrulo, amb la necessitat de jugar amb porter-jugador per tal de reduir diferències, va veure com el Barça Alusport B tornava a marcar al minut 38 i 39 amb gols d’Esteban i Joan, respectivament.

El Juvenil rebia la visita del fins ara segon classificat, Les Corts UBAE, un rival imbatut fins ara. A falta de quatre minuts per finalitzar la primera meitat, una passada llarga del porter blaugrana i una sortida en fals del porter rival van permetre fer pujar l’1-0 al marcador. A la segona meitat, el partit va continuar amb la mateixa tònica. Nombroses ocasions per als locals, que no materialitzaven, i contraatacs perillosos per part dels visitants. Quan faltaven quatre minuts per acabar el partit, en una bona combinació per banda, Les Corts aconseguia fer l’empat. A partir d’aquell moment els blaugranes van sortir amb porter-jugador buscant els tres punts, la qual cosa va donar els seus fruits quan, a falta de tres dècimes per finalitzar el partit, en una bona triangulació, feien pujar el 2-1 en el marcador i esclataven els ànims dels culers.

La victòria més contundent del cap de setmana va venir de la mà del cadet blaugrana. Els barcelonistes van vèncer per 1-7 a la pista del Marfil Santa Coloma i la victòria els permet reafirmar encara més la primera posició al capdavant de la classificació.

Per la seva banda, l’Infantil també va derrotar el Marfil Sant Coloma per un clar marcador d’1-4. El doble duel davant dels colomencs a domicili es va decantar cap al bàndol blaugrana en els dos casos. L’equip també es manté líder a dalt de tot de la taula classificatòria.

I l’Aleví del Club va derrotar el CN Caldes FS per un marcador de 5-0. Els blaugranes van perdonar moltes ocasions i van ser netament superiors als de Caldes. El marcador a la mitja part va ser de 2-0. A la represa, els nois entrenats per Martí Graells van marcar un gol tot just començar els segon temps que va sentenciar el partit. Als minuts finals van tancar el marcador amb gols de Enrique i Víctor.