El Pozo Múrcia B – Barça Lassa B (2-2): Empat en el duel de filials

Igualtat en el duel de filials de la segona divisió de l'LNFS, en un partit on els blaugranes mantenen la segona posició

Partit entre dos dels planters més prolífics del futbol sala estatal. Catalans i murcians arribaven a la cita en segon i tercer lloc, respectivament, de la classificació. L’empat manté les posicions després de 40 minuts vibrants de futbol sala

Cara a cara

El partit es va mostrar igualat en tot moment. Els dos equips sabien la importància que tenia l'enfrontament i la tensió es palpava a la pista murciana. No va ser fins al minut 15 de la primera part que es va obrir el marcador i ho va fer el blaugrana Uri Santos, que va marcar el 0 a 1, resultat amb el qual s’arribava al descans.

A la represa, els locals pressionaven de valent i Alberto García (min 26) empatava. La pressió local era ferma i, en el minut 34, Álex García marcava el segon dels de Múrcia. Però, en poc més de dos minuts, els blaugranes establien l’empat amb un gol de Nil Closas. Porter jugador local i el partit arribava amb empat a la seva fi.

Aquí podeu consultar la fitxa d' El Pozo Múrcia B – Barça Lassa B (2-2)