Barça Lassa B – Bisontes Castellón (1-1): Empat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Barça Lassa B – Bisontes Castellón (1-1): Empat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Els blaugranes no tenen sort de cara a la porteria rival i sumen un empat a casa

Els joves de Xavi Closas afrontaven el repte de sumar un altre triomf a casa davant el Bisontes de Castelló. Després d’assolir un treballat triomf a Còrdova la setmana passada, ara buscaven refermar el resultat de dissabte passat amb una victòria a casa. Sense Caro i Khalid i amb la baixa de Sahuquillo, els blaugranes assolien un empat a la pista de la Ciutat Esportiva

Concentració defensiva

De bon inici el Barça Lassa B obria el marcador. Des de el costat dret de l’atac blaugrana Uri Santos xutava i la pilota donava al pal i al rebotar a l’esquena del porter entrava dins la porteria dels de Castelló. Els visitants pressionaven a dalt per evitar la sortida de pilota blaugrana i les ocasions que tenia el Bisontes eren resoltes pel porter blaugrana Feixas amb aturades de mèrit.

Amb una endreçada defensa i cercant tenir el control de la pilota, els joves blaugranes aguantaven la pressió visitant tot i que a manca de 2 minuts i 42 segons pel descans, el Barça Lassa B arribava a la cinquena falta. Una cinquena que també assolia Bisontes a 2’17” per  a la fi del primer temps, que finalitzava amb el momentani triomf blaugrana per 1 a 0.

Sense sort de cara a porteria

En l’inici del segon temps, el Bisontes aconseguia empatar mitjançant Pipi, en el segon minut de la segona part. A partir d’aquest moment més pressió blaugrana sobre la porteria visitant i en el minut 26 un xut de Daniel s’estavellava al pal, amb el porter visitant ja batut.

Poc a poc els blaugranes es feien amb el domini del camp i tancaven més darrera al rival. Juanfran tenia una bona ocasió que salvava el porter visitant i també Uri Santos ho provava però la pilota no entrava.

En el tram final del partit, els blaugranes apretaven la porteria dels de Castelló. A menys de tres minuts el Bisontes jugava amb el porter-jugador. Nil Closas robava una pilota però el seu xut des de camp propi no arribava a entrar. Ni aquest ni els posteriors intents blaugranes trobaven la xarxa visitant i l’empat esdevenia definitiu.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Bisontes Castellón

Triomf del juvenil

Els joves entrenats per Pep Ruiz, l’últim partit de la 1a volta davant de La Unión de Santa Coloma situat en 12à posició i es van imposar per 8 a 2. Aquest resultat els permet seguir líders en la classificació empatats a punts amb Mataró però amb millor goal average general.

Els primers minuts gaudíem del domini del joc, La Unión plantejava una defensa a mitja pista per intentar sortir al contraatac, els blaugranes no tenien pèrdues i atacaven amb efectivitat, gràcies a això aconseguien 2 gols en els primers 6 minuts obra de Victor i Hugo; en els minuts següents el Barça Lassa tenia el domini però no materialitzava les ocasions i al minut 12 La Unión feia el 2-1 en una jugada d’estratègia. Aquest gol no afectava al joc blaugrana i feien 2 gols més, Hugo de nou i Dani que deixaven el 4-1 al marcador però just abans d’arribar al descans, La Unión marcava el 4-2 desprès d’una pèrdua a la frontal de l’àrea.

 Els primers minuts de la 2a meitat eren força igualats ja que els blaugranes tenien problemes per trencar la defensa visitant, tot i així al minut 10 els blaugranes pujaven el 5-2 al marcador, amb un  gol en pròpia porta en jugada de corner. A partir d’aquí La Unión jugava amb porter jugador i la defensa blaugrana possibilitava el 6-2 de Christian, el 7-2 de Pau i el 8-2 de Povill.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut