El Barça B brilla en la victòria contra ElPozo (7-1)

Els de Xavi Closas mantenen el liderat de Segona després de golejar al conjunt murcià amb gols de Sergio González (2), Amores (2), Khalid (2) i Xavi Cols

La lliga de Segona es va reprendre amb un duel de filials del Barça i ElPozo Múrcia amb el liderat en joc. Els primers minuts van ser d'anada i tornada. En aquest inici elèctric, el conjunt blaugrana va tenir més encert. En tan sols un minut, Sergio González posava el 2-0 al marcador, primer després de finalitzar una bona triangulació i després en aprofitar un robatori de pilota en una jugada que va cuinar tot sol. La pressió dels de Xavi Closas estava sent clau, ja que ofegava al seu rival en cada sortida, però ElPozo hauria pogut empatar en un xut al pal d’Iván.

A mesura que transcorrien els minuts, baixava la intensitat. Al límit del descans, però, el filial blaugrana feia més amplia la seva renda. El col·legiat va assenyalar una pena màxima per una mà d'Álex García. Amores la va col·locar a l'escaire i va permetre que el partit se n'anés al descans 3-0.

A la segona meitat, Álex va retallar distàncies per als visitants després d'un xut creuat des de l'esquerra. Però de nou el conjunt blaugrana no va trigar a respondre amb dos gols més, el primer d'obra d'Amores, que aprofitava un penal per mà, i el segon de Khalid després d'un robatori. L'equip murcià demanava temps mort i apostava per porter jugador i es va trobar amb dos gols més en contra. Khalid i Xavi Cols van aprofitar les contres per establir el 7-1 definitiu que suposa el liderat una setmana més per als locals, i la fi de vuit partits d'ElPozo Ciudad de Murcia sense conèixer la derrota. La setmana que ve el Barça B visitarà la difícil pista de l'Elx amb l'objectiu d'intentar allargar la ratxa de 12 partits Invictes.

GOLS: Sergio González (2), Amores (2), Khalid (2), Xavi Cols / Àlex