Tres punts més davant d’un bon rival (1-2)

Els d’Andreu Plaza sumen tres punts davant un exequip de Primera Divisió

Els nois del Barça Lassa B van derrotar per 1-2 els gallecs del Prone Lugo dissabte passat en un partit en què van demostrar que saben patir fins a l’últim segon

El filial del Barça Lassa va protagonitzar un bon duel en una pista acostumada a veure jugar equips de la Primera Divisió. Després del descens de la temporada anterior els gallecs lluiten per retornar a la màxima divisió del futbol sala estatal. I per poc no van aconseguir superar l’equip barcelonista, ja que durant els primers 20 minuts del partit el marcador no es va moure gràcies a l’encert de la porteria gallega i a la mala sort dels blaugranes als metres finals .

Segona part d’infart

A la tornada dels vestidors els deixebles d’Andreu Plaza van continuar fent el seu joc i tenint el control del partit, però no van obtenir el premi del gol. I això va seguir així fins que, passat l’equador de la segona part, Amores va inaugurar el marcador per part barcelonista. No va tardar gaire el Prone Lugo a treure el porter jugador per mirar de retallar les diferències, però el segovià Álvaro va aprofitar aquesta situació de joc per marcar el segon gol culer al minut 35. Dos minuts abans d’acabar el matx els gallecs van retallar les diferències gràcies a Marrumpe i, tot i que no van deixar d’intentar-ho, els blaugranes van saber mantenir el marcador per emportar-se els tres punts i seguir al tercer lloc de la classificació, empatats amb el FS Valdepeñas, amb el qual es veuran les cares la propera  jornada a la Ciutat Esportiva.