fcb.portal.reset.password
Els blaugranes en gran estat de forma / FOTO:ARXIU-FCB

Els blaugranes en gran estat de forma / FOTO:ARXIU-FCB

Bona marxa del primer equip de voleibol masculí del FC Barcelona. Els de Sergi Bosch mostren un gran estat de forma i guanyen a la sempre complicada pista del CV Leganés. Els blaugranes miren ja cap amunt, cercant l’ascens de categoria.

Primer set còmode

Al primer set els blaugranes van ser efectius i l’Ángel Galindo mostrava una gran contundència per la punta, juntament amb la distribució d’en Jordi Gens i els punts pel centre d’en Kevin Bordas i Sergi mata van fer que ja al segon parcial del set el marcador fos 16-21 (finalment 21-25).

Segon set, els locals reaccionen

En la segona mànega els madrilenys van sortir amb més intensitat i les errades dels blaugranes no donaven peu a anar agafant diferència al marcador. S’anava per darrere per 2-3 punts i no va ser possible remuntar. Finalment, set perdut per 21-25.

Retorn i continuïtat

Al tercer tram de l’enfrontament els blaugranes van retrobar el seu joc, van començar forts i la diferència de punts va ser clau per obtenir el set. Galindo i Gámiz anaven puntuant i el block dels nostres centrals decidia punts clau. L’entrada de Jonathan Artero i Ricard López com a lliures va donar estabilitat a l’atac per 4 i a la defensa, respectivament. Va acabar per 19-25.

Punt final

Al quart set els nois de Sergi Bosch seguien amb la mateixa dinàmica de joc. L’entrada del lliure Ricard López va augmentar la capacitat defensiva de l’equip, i les definicions dels atacs d’Eric Hernández i els sempre clau Galindo i Gámiz, junt amb un gran block de Kevin Bordas i Jordi Marcè, van donar el punt final al partit per 19-25.

La fitxa del partit

CV Leganés.com ,1

FC Barcelona, 3

FC Barcelona: Galindo (C) López (L), Martín(L), Marcè, Hernández, Gens, Caimari, Gámiz, Mata, Artero, Bordas, López G.

CV Leganés.com: Fernández, López, Wegmann, Alcázar, Belda, Enríquez, Gil, García, Blanco, García Pérez.

Parcials: 21-25,25-21,19-25,19-25.

 

Àrbitres: Mederos i Pineda

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();