El CVB Barça posa en escac a Leadernet Navarcable (2-3)

Nova jornada de l'equip de CVB Barça de superlliga a les instal·lacions del Complex Esportiu Hospitalet Nord a Barcelona.

En aquesta ocasió l'equip blaugrana s'enfrontava al GH Leadernet Navarcable, segon en la classificació darrere del Naturhouse Ciutat de Logronyo en un partit on les blaugranes van anar de més a menys

Bon inici

A la primera part, les jugadores locals surten a la pista manifestant un joc mil·limètricament calculat davant el qual les visitants no van saber com respondre. Atac després atac, les catalanes van liderar el marcador obtenint la victòria del primer parcial.

De la mateixa manera que el primer set es va repetir el mateix fenomen en el segon i un Barça incessant aconsegueix dos sets d'avantatge davant un dels rivals més perillosos de la competició.

Mal final

El ritme del partit i del tercer set apuntava que podia acabar amb un 3 a 0 per a les barcelonines però el GH Leadernet Navarcable, cansat de tant rebre, reacciona en l'últim moment i, de ben poc, salva la situació guanyant el tercer set .

El partit semblava posar-se molt més interessant però, lamentablement, no va ser així ja que mentre les visitants pujaven una mica més el seu rendiment, les noies del Barça van començar a baixar-lo. Errors diversos a recepció, la pèrdua de la concentració i el no acabar de tancar els punts per part de l'equip català, va generar que els dos últims sets acabaren en mans de les seves rivals sense grans dificultats i obtinguessin la victòria del partit.