El Barça de rugbi torna a reafirmar el seu paper d’equip capdavanter (26-27)

Els blaugranes han acabat perdent en l’últim minut de partit però sumen dos punts després de posar contra les cordes als de Sant Boi

El Barça de rugbi arribava al derbi d’aquest diumenge amb el paper d’aspirant a destronar els campions. Després de dues victòries consecutives dels blaugranes davant la UE Santboiana, els de Sant Boi han trencat la mala ratxa després d’emportar-se el partit en l’últim minut de partit.

El matx ha començat amb domini visitant amb dos cops de càstig que han posat el 0-6 a l’electrònic. A més, al quart d’hora de partit la Santboiana ha anotat la primera marca que ha posat el 0-13 en el marcador.

Amb el pas dels minuts el conjunt de Sergi Guerrero ha començat a trobar-se més còmode i ha pogut escurçar la distància amb una marca en el minut 23 de partit que ha deixat 5-13 amb el qual s'ha arribat al descans.

Reacció blaugrana

En el segon temps el partit ha canviat per complet. El Barça ha passat a dominar el partit gràcies en especial a la millora que s’ha vist en defensa. En el minut 11 de la segona, els blaugranes s’han ficat de ple en el matx amb la segona marca que, sumada a la transformació, ha deixat el marcador amb el 12-13. A partir d’aquí han estat els millors moments del Barça que en cinc minuts, en el 23 i en el 28, ha anotat dues marques per posar-se per davant en el marcador i assegurar-se un punt de bonificació ofensiva (26-13).

Amb el marcador en contra, els visitants han passat a l’acció i han pogut capgirar el marcador amb dues marques, la primera en el minut 33 i la segona en el minut 40 que han deixat el 26-27 definitiu.

Tot i la derrota d’avui els de Sergi Guerrero han sumat dos punts molt importants que permeten al Barça seguir en la zona alta de la classificació. El Barça suma ara 11 punts amb de 15 possibles, i es queda en la tercera posició a només dos punts del líder, el SilverStorm El Salvador.

La Foixarda plena fins la bandera

Cal destacar que al partit d’avui han assistit 2.900 aficionats. Una xifra molt similar a la que es va registrar per la semifinal de la Copa del Rei de la temporada passada, on hi van asssitir 3.200 espectadors. Aquestes xifres reafirmen la tesi de l’auge d'aquest esport a Catalunya que cada vegada aglutina més aficionats.