El Barça cau a Terrassa, tanca la fase regular en sisena posició i jugarà els quarts de final davant del Club de Campo (7-3)

Els blaugranes han tingut opcions, però en el tercer període els locals han trencat el partit. La derrota dels madrilenys a l’últim minut fa que siguin el rival del Barça a l’eliminatòria de la setmana vinent

El conjunt dirigit per Oriol Torras no ha pogut superar aquest migdia l’Atlètic Terrassa en l’últim partit de la fase regular de la Divisió d’Honor espanyola. Els blaugranes han acabat perdent per 7 a 3 en un matx molt disputat al llarg dels dos primers períodes però que després del descans els locals han pogut trencar.

Pensant, ara sí, en els playoffs

Tot i la derrota d’avui, els barcelonistes mantenen la sisena posició a la Lliga i finalitzen la fase regular amb 21 punts gràcies a les sis victòries i els tres empats assolits. Aquests resultats fan que els culers s’hagin d’enfrontar en la primera eliminatòria dels playoffs al tercer classificat de la Lliga regular. El rival s’ha decidit en els últims minuts de la jornada, ja que el Club de Campo ha acabat perdent davant el RC Polo, el campió de la Lliga regular, i ha acabat sent superat pel Junior a la classificació.

Per tant, el Barça visitarà el proper cap de setmana el camp del Club de Campo per disputar una eliminatòria a doble partit que, en cas de superar, li donaria accés per primera vegada a la Final Four, que enguany es disputarà a Barcelona.