Superar el Txuri, imprescindible per guanyar el factor camp

Superar el Txuri, imprescindible per guanyar el factor camp

El Barça busca una victòria aquest dissabte per continuar en la lluita pel segon lloc de la Lliga i assegurar-se d’aquesta manera el factor camp en la primera eliminatòria del playoff

El Barça d’hoquei gel rep aquest dissabte, a les 21.30 h, el campió de la Lliga regular, el CHH Txuri Urdin IHT. Els de Sant Sebastià, que ja no s’hi juguen res, visiten la Pista de Gel pensant en els playoffs i com els grans favorits de cara a la lluita pel títol després d’haver perdut un únic partit en el que va de Lliga.

Objectiu: el factor camp

El Barça vol aprofitar que el Txuri no s’hi juga res per sorprendre i mantenir viva la lluita pel segon lloc de la classificació, que li donaria el factor camp de cara a la primera eliminatòria del playoff.

Per aconseguir aquesta segona plaça els blaugranes necessiten guanyar els dos partits que els resten (a casa davant el Txuri i a la pista del Majadahonda) i esperar dues ensopegades del CH Jaca, que té cinc punts d’avantatge sobre el Barça quan en resten sis per disputar-se.

En cas que el Barça acabi en tercera posició, l’opció més probable tenint en compte el calendari del conjunt aragonès, els barcelonistes jugarien el primer partit a casa, el dissabte 3 de març a les 21.30 h, i els dos següents a la pista del CH Jaca (el dissabte 10 de març el segon matx i, si fos necessari, el diumenge 11 de març el tercer i definitiu partit).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut