El Barça cau a casa i haurà de remuntar a Jaca (2-4)

Els blaugranes van notar les sis baixes i, tot i que van aguantar els dos primer períodes, en el tercer el Jaca va sentenciar

El Barça d’hoquei gel haurà de buscar una remuntada èpica la setmana que ve a Jaca, després de perdre el primer partit de l’eliminatòria davant el CH Jaca per 2-4. L’enfrontament, que va estar dominat durant bona part del matx pels visitants, va començar força igualat i amb poques ocasions. Tot i que al final del primer període el Barça va trobar-se més còmode sobre el gel, el marcador no es va moure després dels primers vint minuts.

Al segon temps els visitants van tornar a marcar un ritme molt intens que començava a passar factura als blaugranes, que van ser incapaços de tenir el control del disc. Cinc minuts després de la represa els visitants es van avançar al marcador amb un excel·lent jugada de ST-Louis (0-1). El Barça va disposar de diversos power-plays per empatar, però el porter visitant va estar molt encertat.

Dos gols ràpids van sentenciar

El Barça havia de tornar al gel canviant el joc mostrat fins llavors si volia emportar-se un partit que se li estava complicant. De fet, els blaugranes van pressionar molt més en els primers minuts del tercer període, però dos gols en els tres primers minuts de temps van sentenciar el matx. A més, el Jaca va posar el 0-4 al minut 46 que rematava el duel per als visitants.

Tot i el resultat, els catalans no van deixar d’intentar-ho, cosa que els va permetre anotar dos gols: primer Oriol Rubio aprofitant un rebot, i posteriorment Alexander Boström amb un llançament llunyà (2-4).

Remuntada a Jaca

Amb aquesta derrota el Barça queda contra les cordes i haurà de guanyar els dos partits que queden de l’elimimnatòria si vol ser a la final de la Lliga. Els dos partits es jugaran dissabte i diumenge vinent a Jaca.