fcb.portal.reset.password
Tobalina en un dels llançaments. / FOTO:J.A.Miguélez-RFEA

Tobalina, en un dels llançaments. / FOTO:J.A.Miguélez-RFEA

Ja ha arrencat l’Europeu d’atletisme de Zuric, en què 13 atletes del FC Barcelona prenen part. La primera jornada ja va comptar amb participació blaugrana. El llançador de pes Carlos Tobalina i el velocista Ángel David Rodríguez van ser els primers barcelonistes a participar-hi.

Novè lloc per a Tobalina

El llançador de pes del FC Barcelona Carlos Tobalina va finalitzar en novè lloc de la seva prova. El matí de dilluns Tobalina es va classificar per a la final de la competició amb un millor llançament de 20,06 m.

A la tarda, a la final, Tobalina va fer un millor tir de 20,04 m i va finalitzar en novè lloc, però no va poder accedir a la millora, reservada per als vuit millors llançaments.

El Pájaro, a semifinals

El velocista madrileny del FC Barcelona Ángel David Rodríguez, conegut al món de l’atletisme com 'El Pájaro', es va classificar per a les semifinals de la sempre exigent prova dels 100 metres.

El blaugrana va passar a la sèrie de semifinals amb un temps de 10’44”. El madrileny correrà la semifinal dimecres a les 19.25 h i, en cas de classificació, la final serà el mateix dimecres a les 21.50 h.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();