Debut blaugrana a l’Europeu d’atletisme

Tobalina finalitza novè en pes, i Angel David Rodríguez es classifica per a semifinals dels 100 m

Ja ha arrencat l’Europeu d’atletisme de Zuric, en què 13 atletes del FC Barcelona prenen part. La primera jornada ja va comptar amb participació blaugrana. El llançador de pes Carlos Tobalina i el velocista Ángel David Rodríguez van ser els primers barcelonistes a participar-hi.

Novè lloc per a Tobalina

El llançador de pes del FC Barcelona Carlos Tobalina va finalitzar en novè lloc de la seva prova. El matí de dilluns Tobalina es va classificar per a la final de la competició amb un millor llançament de 20,06 m.

A la tarda, a la final, Tobalina va fer un millor tir de 20,04 m i va finalitzar en novè lloc, però no va poder accedir a la millora, reservada per als vuit millors llançaments.

El Pájaro, a semifinals

El velocista madrileny del FC Barcelona Ángel David Rodríguez, conegut al món de l’atletisme com 'El Pájaro', es va classificar per a les semifinals de la sempre exigent prova dels 100 metres.

El blaugrana va passar a la sèrie de semifinals amb un temps de 10’44”. El madrileny correrà la semifinal dimecres a les 19.25 h i, en cas de classificació, la final serà el mateix dimecres a les 21.50 h.