Un altre cap de setmana d’èxits per a l’atletisme blaugrana

Els atletes del FC Barcelona dominen el XLIX Campionat d'Espanya de Cros i el Campionat d'Espanya d'hivern de llançaments llargs

Aquest cap de setmana ha estat joiós per a l’atletisme blaugrana. L’equip masculí del Barça es va endur el cros curt, amb Ilias Fifa com a campió individual de la prova, i en l’estatal de llançaments llargs, els i les atletes blaugrana van tornar a Barcelona amb cinc medalles.

Campions de cros curt

L'equip masculí del FC Barcelona es va proclamar campió d'Espanya de cros curt a Orpesa. A títol individual, el barcelonista Ilias Fifa va finalitzar com a primer classificat individual.

Les noies van quedar quartes de cros curt, amb la classificació destacada de Maria Teresa Urbina, que va quedar segona individual, i cinquenes a l'equip júnior.

Cinc medalles als llançaments

Dissabte al CARD de Lleó es va celebrar el Campionat d'Espanya d'hivern de llançaments llargs, que va finalitzar amb cinc medalles per als atletes del FC Barcelona.

Les medalles d'or van ser per a tres atletes del Club: Jordi Sánchez a la javelina amb una marca de 70,48 metres; Laura Redondo al martell amb 67,57 metres, i Sabina Asenjo al disc amb 55,45 metres.

L’argent va ser per a Pedro José Martín, amb una marca de 70,31 metres. Cal destacar el resultats dels júniors Arantza Moreno, que va aconseguir el bronze a la javelina amb una marca de 51,75 metres mínima per al Mundial Júnior que se celebrarà a Califòrnia aquest estiu, i Miguel Alberto Blanco, en quarta posició amb 64,45 metres (millor marca personal).