Final del Campionat Estatal de Clubs d’atletisme

Final del Campionat Estatal de Clubs d’atletisme

El proper dissabte dia 8 de juny se celebrarà a l’Estadi CAD de Saragossa la final del Campionat d’Espanya de Clubs d’Atletisme 2013 en la màxima categoria Divisió d’Honor

El Futbol Club Barcelona competirà contra els vuit millors clubs de l’estat espanyol per aconseguir el títol tant en homes com en dones. El Barça ha arribat a aquesta final després de disputar dues jornades classificatòries

Lluitant pels títols

Els blaugranes es troben en primera posició provisional en dones i en la segona en homes, tot i que la puntuació de la final és independent de les anteriors jornades.

Els clubs favorits ‘a priori’ són el Playas de Castelló en homes i el València Terra i Mar en dones. Tot i així, el Barça presentarà els equips amb totes les seves màximes figures amb la finalitat de fer saltar la sorpresa en una competició en què històricament és el club que ha guanyat més vegades el títol de campió.

Equip de primer nivell

El FC Barcelona presentarà a Saragossa un equip de luxe. Es podran veure en acció atletes de la vàlua d’Ángel David Rodríguez en 100 m llisos (que acaba de fer la millor marca espanyola d’enguany amb 10:44), Francesc Roldan (‘recordman’ català de 800 m llisos en pista coberta), Javier Bermejo en alçada (cinc vegades campió d’Espanya a l’aire lliure), Jean M. Okutu en llargada (té com a marca 8,05 m), Ilias Fifa (guanyador de la Jean Bouin) i Pedro Cuesta en disc.

En categoria femenina Plàcida A. Martínez en 200 m llisos (internacional en el mundial de Corea), Claudia García en alçada (campiona de Catalunya en alçada), Laura Redondo en martell (posseïdora del rècord d’Espanya), Dèbora Calberas en triple salt (medallista en el Campionat d’Espanya en pista coberta), i la lleidatana Haja Gerewu en disc, entre molts altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut