El Barça Lassa, amb la màxima il·lusió per disputar la Supercopa

El Barça Lassa, amb la màxima il·lusió per disputar la Supercopa

Els blaugranes han viatjat aquest dijous cap a Santiago de Compostel·la on divendres, a les 19h, se les hauran contra el Baskonia

El Barça Lassa disputarà la primera semifinal de la Supercopa Endesa aquest divendres, 21 de setembre, a les 19 hores. Ho farà contra el Kirolbet Baskonia en una semifinal que es preveu d’altíssim nivell i en la torna a la convocatòria el francès Kevin Séraphin, que ha estat inclòs en l’expedició blaugrana després d’haver entrenat amb l’equip en els darrers dies. D’altra banda, Hanga i Ribas són baixes per a la competició.

El rival

Ha mantingut gran part del bloc i s’ha reforçat amb els exteriors Shavon Shields i Darrun Hilliard completant d’aquesta manera un gran equip. Entrenats per Pedro Martínez i liderats a pista pel georgià Tornike Shengelia, el Kirolbet Baskonia es presenta com un dels equips més forts tant a la Lliga Endesa com a l’Eurolliga. I és que el conjunt vitorià sap que la Final Four es disputarà al Buesa Arena i ha confeccionat un equip realment potent. Als noms citats anteriorment cal afegir-hi Luca Vildoza, Granger, Huertas, Janning, Garino, Poirier, Voigtmann i Diop, Adjin Penava i Tadas Sedekerskis.

El Barça

Arriba en un bon moment per disputar el segon títol de la temporada. Els de Svetislav Pesic saben que els espera un partit realment complicat, però ja saben què és superar a l’equip basc en partits i competicions a cara i creu. Les sis noves incorporacions estaran a disposició de Pesic i també cal destacar la tornada a l’equip de Kevin Séraphin, que torna a una convocatòria nou mesos després d’haver disputat el seu últim partit amb la samarreta del Barça el passat mes de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut