CSKA Moscou – Barça Lassa: Debut amb derrota a l’Eurolliga (95-75)

CSKA Moscou – Barça Lassa: Debut amb derrota a l’Eurolliga (95-75)

El Barça Lassa no ha pogut sumar un triomf a la sempre complicada pista del CSKA de Moscou en el primer duel de l’Eurolliga 2018/19

El Barça Lassa no ha pogut mantenir la seva bona ratxa i ha iniciat el seu camí a la màxima competició continental amb una derrota a la sempre complicada pista del CSKA de Moscou per 95-75. Els de Pesic, tot i realitzar una molt bona segona part, no han pogut remuntar les diferències establertes pel conjunt local abans del descans. Durant el duel, Kuric (15 punts), Artem Pustovyi i Rolands Smits han debutat a la competició, i Heurtel ha batut el rècord d’assistències d’un blaugrana en un mateix matx a la competició després de sumar-ne 12.

El partit ha començat marcat per la intensitat defensiva. Els de Pesic han controlat el rebot en defensa i durant els primers compassos han liderat l’electrònic. Però l’entrada de Sergio Rodríguez per part russa ha modificat el rumb de l’enfrontament. Dos triples del jugador espanyol han despertat el gegant rus i han col·locat el 21-17 amb què ha finalitzat el primer període.

A l’inici del segon quart la defensa del CSKA ha marcat diferències, provocant molts contracops russos que, sumats a l’encert dels exteriors del conjunt d’Itoudis, han permès al conjunt local obrir escletxa al marcador amb un parcial de 10-0 (31-17). Els blaugranes, amb el suport de l’encert de Séraphin per dins i de Kuric per fora, no s’han rendit i han intentat retallar distàncies al descans, però els dos conjunts han marxat als vestidors amb un 51-29 a l’electrònic.

Reacció blaugrana insuficient

A la represa els barcelonistes han recuperat l’encert i l’inici del tercer període ha estat marcat per l’encert culer durant tot el període. La intensitat defensiva dels de Pesic i els punts dels jugadors de la banqueta culer han permès al Barça Lassa reduir distàncies fins a col·locar-se al voltant dels deu punts. Kyle Kuric s’ha mostrat especialment encertat en el tir de tres amb un 4 de 7 des dels 6,75 durant un període guanyat pel Barça Lassa (18-29) i que ha finalitzat amb 69-58 favorable al CSKA.

Al darrer període els de Pesic han provat la remuntada, però el conjunt rus ha mantingut diferències i ha imposat la seva capacitat ofensiva, privant el Barça Lassa de debutar amb un triomf en una nova edició de l’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut