Thomas Heurtel i Victor Claver valoren el títol de la Copa del Rei a Barça TV

Thomas Heurtel i Victor Claver valoren el títol de la Copa del Rei a Barça TV

El base francès i l’aler pivot valencià comenten que aquest títol és “aire fresc per a l’equip” i que “tothom està molt feliç”

Thomas Heurtel i Víctor Claver han valorat aquest dimecres a l’Hora B de Barça TV el títol de la Copa del Rei que l’equip de bàsquet va aconseguir el cap de setmana passat a Las Palmas de Gran Canaria. Els dos jugadors del Barça Lassa s’han mostrat molt satisfets amb aquest nou trofeu, el primer que aconsegueix la secció des del 2015, i han deixat clar que l’equip sempre vol més.

“Quan les coses no van bé veus els títols lluny, però quan ho tens recordes per on has passat i t’adones del que cal fer per aconseguir-ho”, comenta Víctor Claver, que va fer tres partits molts complets contra el Baskonia, l’Herbalife Gran Canària i a la final contra el Reial Madrid. Thomas Heurtel, MVP de la competició, destaca: “Estem molt feliços, amb molts esforços hem guanyat aquesta Copa i més tal i com estàvem.

Aire fresc

Pel que fa als últims canvis de l’equip, en especial a la banqueta, Thomas Heurtel ha explicat: “Han canviat coses, la veritat. Però de tipus mental, com la mentalitat, la confiança, la felicitat, la llibertat al camp”. Claver, a més, assegura: “Per a nosaltres és aire fresc, hem de confiar en tot el que queda de temporada sabent que la Copa ja queda enrere”.

Finalment, Claver afirma: “Tenim molta qualitat a la plantilla, molt de bàsquet, una banqueta llarga, i hem de saber que quan sortim a la pista podem guanyar qualsevol equip”. Heurtel, per acabar, afegeix: “Intentarem guanyar el Reial Madrid, esforçar-nos al màxim, però de ben segur que tindrem un partit amb molta tensió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut