Rakim Sanders, un tot terreny per al Barça Lassa

Rakim Sanders, un tot terreny per al Barça Lassa

L’aler nord-americà, de 28 anys i 1’96, és un anotador i té una gran capacitat atlètica

Rakim Sanders jugarà al Barça Lassa la pròxima temporada, fins al 30 de juny del 2018. L’aler de Rhode Island (EUA) arriba lliure procedent de l’Olimpia de Milà, on ha jugat les dues últimes temporades. Sanders, de 28 anys i 1’96, juga en la posició de tres, però també pot actuar com a quatre obert gràcies a la seva potència física.

Sanders és un aler amb molts punts a les mans, amb un molt bon llançament de tres punts (prop del 40% a l’Eurolliga) i que també és capaç d’anotar des d'una distància mitjana i en penetració a cistella. El seu físic li permet atacar l’anella amb facilitat i s’aprofita de la seva envergadura per superar rivals més alts en el pal baix.

Pel que fa al rebot, sempre ajuda tant en atac (1 per partit) com en defensa, i és un jugador segur amb la pilota a les mans, no en perd gaires.

Experiència a Europa

Després de completar la seva carrera universitària al Boston College de Fairfield, Sanders va aterrar a Israel de la mà del Maccabi de Tel-Aviv, que el va cedir aquell primer curs com a professional al Galil Gilboa, on va demostrar les seves qualitats amb 12.6 punts per partit (2012/13).

Posteriorment va jugar al Brose Bamberg, on va debutar a l’Eurolliga (2013/14) i el curs següent va jugar al Sassari italià, amb el qual va guanyar el triplet aquella temporada i on va ser l'MVP de la Copa i de la final de la Lliga. A l’equip de la Sardenya, Sanders va fer un pas endavant i va anotar una mitjana de 13.4 punts a l’Eurolliga i de 16.2 a l’Eurocup (2014/15).

Les últimes dues temporades les ha jugat a l’Emporio Armani EA7 Milà, amb el qual ha guanyat una Lliga, una Copa i una Supercopa italiana i, a l’Eurolliga, el curs 2016/17, va ser el màxim anotador del seu equip amb una mitjana de 12.5 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut