Phil Pressey: direcció i velocitat per al Barça Lassa

Phil Pressey: direcció i velocitat per al Barça Lassa

L’acord amb el base nord-americà, de 26 anys, és per a una temporada, amb una segona d’opcional

El Barça Lassa i el base Phillip Michael Pressey han arribat a un acord per al curs 2017/18, amb l’opció de continuar una temporada més. Phil Pressey, de 26 anys i 1,80 i que ja ha superat la revisió mèdica, s’uneix als fitxatges d’Heurtel, Moerman i Oriola. Es tracta d’un base ràpid, capaç d’anotar, molt actiu i ràpid de mans en defensa i que també pot dirigir l’equip gràcies a la seva bona visió de joc.

Experiència NBA

Format a la Universitat de Missouri (2010-13), Pressey no va ser draftejat però els Boston Celtics li van oferir un contracte i va jugar dues temporades al Garden, on va disputar un total de 125 partits en dues temporades (2013-15). El curs 2015/16 el va passar a cavall dels Philadelphia 76ers (14 partits), els Phoenix Suns (9 partits) i també la D-League, en què va disputar un total de 31 duels amb els Idaho Stampede i va anotar 13,7 punts i va repartir 6,9 assistències.

Aquesta última temporada ha defensat la samarreta dels Santa Cruz Warriors, l’equip afiliat de Golden State a D-League, amb unes mitjanes de 18 punts, 5,3 rebots i 8,1 assistències en 33 minuts per partit durant els 46 enfrontaments disputats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut