Jalen Reynolds, reforç a la pintura per al Barça Lassa

Jalen Reynolds, reforç a la pintura per al Barça Lassa

El pivot nord-americà, de 25 anys i 2,06, arriba al Palau procedent del Reggio Emilia italià, amb el qual ja ha finalitzat la temporada

Jalen Reynolds reforçarà el Barça Lassa fins a final de temporada. El pivot de Detroit (EUA), de 25 anys i 2,06, prové del Grissin Bon Reggio Emilia italià, amb el qual ha disputat aquest curs la LEGA i l’Eurocup i ha tingut una incidència gran en el joc del seu equip. Reynolds és un pivot amb una bona complexió atlètica.

Reynolds es va formar a la Universitat de Xavier, on va jugar tres temporades i va estudiar Humanitats, i el curs 2016/17 va fer el salt a Europa. Ho va fer a la Segona Divisió italiana, al Basket Recanati, amb una mitjana de 18,7 punts, però a mitja temporada el Grissin Bon Reggio Emilia el va fitxar per acabar el curs disputant la LEGA (6,5 punts i 4,4 rebots en 17 partits).

Bona evolució

La temporada 2017/18 va continuar vinculat al conjunt de la regió d’Emília-Romanya. A la LEGA ha tingut uns registres de 10,9 punts i 6,8 rebots en 22 minuts, de mitjana, mentre que a l’Eurocup, la segona competició europea de Clubs, els seus registres han estat de 10,5 punts i 7,5 rebots en 23 minuts.

Cal destacar que Reynolds, en l’últim partit de la Lliga Regular amb el Reggio Emilia, que no disputarà els play-offs, va aconseguir 36 punts i 10 rebots per una valoració de 52 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut