FC Barcelona Lassa – València Basket: Segon repte contra el campió

FC Barcelona Lassa – València Basket: Segon repte contra el campió

Els de Sito Alonso s’enfronten de nou a un València que es troba en un gran moment a la Lliga Endesa (diumenge, 18.30 h)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 18.30 h i en directe per #0 de Movistar+, el València Basket per segona vegada en menys de 48 hores. Aquest cop, en partit de Lliga Endesa. I és que els de Sito Alonso es veuran les cares de nou amb el mateix rival, i aquest fet encara dificulta més el partit. Els de Txus Vidorreta, que tenen un balanç de 7-1 a la competició domèstica, són colíders de la competició i de ben segur complicaran les coses als blaugranes després del contundent triomf per 89-71 a l’Eurolliga.

El rival

Tot i la derrota en partit europeu, el València Basket buscarà refer-se i mostrar la seva millor versió. En Lliga Endesa el seu màxim anotador és també Erick Green, amb 18 punts per partit, seguit de Fernando San Emeterio amb 10,8 punts, Bojan Dubljevic (9,5), Joan Sastre (9,2) i Tibor Pleiss (9,5). Cal no oblidar jugadors com Will Thomas, Guillem Vives, Aaron Doornekamp, Van Rossom i Rafa Martínez, entre d’altres.

El Barça

Arriba de nou amb la moral alta després del contundent triomf a l’Eurolliga, però sap que no pot relaxar-se ni un instant si vol tornar a superar el València Basket en un matx que de ben segur serà diferent. Els blaugranes tenen un balanç de 6-2 i són tercers a la taula i buscaran el setè triomf del curs a la Lliga Endesa. Sito Alonso té tota la plantilla a la seva disposició excepte Marc Garcia, que va ser operat d’una luxació a l’espatlla i estarà uns quatre mesos de baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut