Tomas Satoransky deixa de ser jugador del FC Barcelona Lassa

Tomas Satoransky deixa de ser jugador del FC Barcelona Lassa

El base txec ha rescindit el contracte que el vinculava al club blaugrana fins al 2020

La Junta Directiva del FC Barcelona ha estat informada en la sessió ordinària d’aquest dilluns de la decisió de Tomas Satoransky, jugador del FC Barcelona Lassa de bàsquet, de rescindir el contracte que el vinculava al Club per quatre temporades més per incorporar-se a les files de l’equip dels Washington Wizards, de l’NBA.

Dues temporades amb protagonisme

Tomas Satoransky va arribar al Barça Lassa procedent del Cajasol –actual Baloncesto Sevilla- la temporada 2014/15 amb només 22 anys després de destacar tant a la Lliga Endesa com amb la seva selecció. A la seva primera temporada com a barcelonista, el jugador txec va disputar 73 partits oficials amb l’equip -41 de Lliga Endesa, 27 d’Eurolliga, 3 de Copa i 2 de Supercopa-, i es va consolidar com una de les revelacions del conjunt blaugrana.

A la temporada 2015/16, la segona a la disciplina del Barça Lassa, Satoransky es va establir com el base referència de l’equip. El base txec va sumar 75 aparicions més en partits oficials -43 de Lliga Endesa, 29 d’Eurolliga, 2 de Supercopa i 1 de Copa- amb la samarreta blaugrana, aixecant la Supercopa ACB. Amb el Barça Lassa, Satoransky va ser nomenat MVP del mes d’abril a la Lliga Endesa, a més de rebre el premi de ‘Jugador Més Espectacular de la Temporada’.

El ja exjugador blaugrana va sumar una mitjana de 12,7 punts i 4,4 assistències als darrers play-offs pel títol, amb un 17,4 de valoració, un 68,2% en tirs de dos i un 50% en llançament de tres punts.

Al mes de març passat, Satoransky va signar un contracte de renovació amb el FC Barcelona Lassa fins al 2020, al qual ha renunciat el mateix jugador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut