Navarro: “Sempre és una motivació extra jugar un Clàssic”

Navarro: “Sempre és una motivació extra jugar un Clàssic”

Els jugadors del FC Barcelona Lassa Víctor Claver i Juan Carlos Navarro han parlat del duel d'aquest diumenge contra el Reial Madrid

El FC Barcelona Lassa afronta la visita del Reial Madrid d'aquest diumenge a les 18.30 hores, amb la convicció d’aconseguir una nova victòria en els enfrontaments directes entre ambdós conjunts, després d’obtenir el triomf en el duel disputat durant la Supercopa Endesa en l’inici del curs. Víctor Claver i Juan Carlos Navarro han volgut expressar la motivació que existeix dins el vestidor blaugrana hores abans de la disputa del matx.

Tinc moltes ganes de gaudir del partit i de l’ambient que el rodeja, i molt més perquè és la meva primera temporada al Club”, afirma Víctor Claver, que afronta el seu primer Clàssic amb el Barça. L’aler valencià s’ha sincerat en afirmar: “Per a mi, ser al FC Barcelona és un desafiament. Vull guanyar títols i és important guanyar el partit d’aquest diumenge”. “Un pavelló ple en tractar-se d’un partit especial. Si la gent porta energia a nosaltres se’ns encomana”, reconeix Claver. Preguntat per un pronòstic, s’ha mostrat contundent en assegurar que “tot el que sigui un triomf ens val”.

Per la seva banda, Juan Carlos Navarro ha volgut ressaltar la fam de victòries de l’equip blaugrana després de caure derrotat en el darrer Clàssic al Palau disputat el curs passat: “Sempre és una motivació extra jugar un Clàssic, però després de perdre l’any passat, tenim ganes de fer-ho bé. Aposto per la victòria”. L’aler de Sant Feliu de Llobregat considera aquest duel un matx “diferent”. “El que genera aquest partit és impressionant. El Palau es transforma en una olla”, assegura el jugador. Navarro recorda amb especial afecte una de les seves millors actuacions contra els blancs en la victòria blaugrana del 30 de desembre del 2012 per 96-89. Amb 33 punts i 44 de valoració, el jugador del FC Barcelona Lassa explica: “Recordo fallar el primer tir (i únic en tot el matx) i veure com després tot em sortia a favor. Si m’hagués de quedar amb un partit davant el Madrid, seria aquest”. “Va ser un partit bonic i per recordar. Que acabin corejant el teu nom davant el teu públic i amb la família i amics presents, és impressionant”, ha rememorat amb emoció l’aler de Sant Feliu. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut