FC Barcelona Lassa - Unicaja: Amb ganes de Copa del Rei

FC Barcelona Lassa - Unicaja: Amb ganes de Copa del Rei

Els de Bartzokas debuten aquest divendres (21.30 h, Cero) en una Copa del Rei en què tothom comença de zero i no importa el passat

Ha arribat el dia de començar la Copa del Rei de Vitòria, el dia de jugar contra l’Unicaja de Màlaga i superar la primera etapa al Buesa Arena (21.30 h, Cero de Movistar+). Els blaugranes, que arriben a la competició del KO després de vèncer l’ICL Manresa a la Lliga Endesa, afronten l’eliminatòria de quarts de final sense el capità Juan Carlos Navarrooperat d’apendicits– però amb la novetat d’Alex Renfroe, que hi ha estat inscrit per l’equip.

El rival

És un rival molt perillós i que combina físic i jugadors amb molts punts a les mans. El seu màxim anotador en competicions nacionals és l’escorta Nemanja Nedovic, amb 14,9 punts de mitjana. Dejan Musli és el seu millor aliat, amb 12,7 punts. Cal no oblidar jugadors com Jamar Smith, Adam Waczynski, Kyle Fogg, Carlos Suárez i Jeff Brooks, i tampoc el pivot Omic, acabat d'incorporar i provinent de l’Anadolu Efes. En l’aspecte defensiu, Alberto Díaz, Dani Díez i Oliver Lafayette donen molta consistència a l’equip que entrena Joan Plaza.

El Barça

Arriba a aquesta competició amb moltes ganes de fer un gran paper i lluitar cada partit. El primer pas per fer una bona Copa del Rei serà superar un Unicaja que aquesta temporada el va vèncer a la Lliga Endesa, a Màlaga, en un duel en què hi va haver de tot. L’entrenador Bartzokas podrà comptar amb Alex Renfroe, inscrit a la competició, però no disposarà de Brad Oleson ni de Justin Doellman, que seran baixa. També ho són Juan Carlos Navarro, Pau Ribas i Shane Lawal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut