FC Barcelona Lassa – Obradoiro: Una victòria que dóna confiança (100-76)

FC Barcelona Lassa – Obradoiro: Una victòria que dóna confiança (100-76)

Després de la derrota a l’Eurolliga els blaugranes tornen a vèncer amb un triomf a casa que els dóna ales

Contundent victòria del FC Barcelona Lassa (100-76 davant l’Obradoiro), que encara no coneix la derrota al Palau Blaugrana a la Lliga. Els de Georthios Bartzokas no haurien pogut començar millor l’any lliguer després de sumar el segon triomf del 2017 a l’ACB, aquest cop a casa, amb un bon percentatge d’encert i una pressió ofensiva que els han dut fins a la victòria.

Al primer període els blaugranes han sortit endollats i s’han sentit còmodes sobre el terreny de joc. Els homes de Bartzokas, des de l’inici, han estat intrèpids en defensa tant a l’hora de bloquejar els llançaments rivals com en els rebots. Tot això, amanit amb un Juan Carlos Navarro especialment encertat que ha anotat 12 punts, ha fet possible que el Barça es plantés al final del primer període amb un avantatge de vuit punts (30-22).

Al segon període els blaugranes han aprofitat la tirada inicial per intentar augmentar la diferència al marcador. Tot i això, l’Obradoiro no s’ha quedat enrere i Whittington s’ha carregat l’equip a l’esquena per anotar i lluitar pels rebots. Malgrat les jugades perilloses del ‘21’ visitant, el Barça ha augmentat la distància al marcador fins que, a falta d’un minut i 45 segons per a la mitja part, s’ha arribat a la màxima diferència entre els dos conjunts (50-35). Els blaugranes han continuat buscant els forats en la defensa de l’Obradoiro i han pogut mantenir l’avantatge de 15 punts fins a la mitja part (55-40).

Consolidant la victòria

A la represa les primeres accions d’atac han estat per a l’Obradoiro, que no ha tingut sort de cara a cistella. Tot i això, Rosco Allen ha aconseguit fer la primera cistella de la segona meitat per sumar dos punts per intentar retallar distàncies tímidament al marcador. Davant l’amenaça, el Barça Lassa ha reaccionat ràpidament, i en pocs segons una cistella de Rice i un triple de Doellman han tornat a dibuixar la situació ideal per als locals.

Quan Juan Carlos Navarro ha tornat a trepitjar la pista del Palau els triples han tornat a ser protagonistes del partit. El capità n’ha anotat dos, i n’ha sumat un total de quatre en tot l’enfrontament (el total de triples del Barça durant l’enfrontament ha estat de 16). L’Obradoiro cada vegada ha tingut menys opcions per anotar, i en comparació amb els parcials anteriors cada vegada ha encistellat menys (22 punts al primer, 18 al segon i 15 al tercer), gràcies també a la bona defensa culer. A falta de dos minuts per acabar el partit, Vezenkov ha sumat tres punts més després d’un triple, cosa que ha augmentat encara més la diferència de punts entre els dos conjunts (95-70). Amb un Palau Blaugrana exuberant, els homes de Bartzokas han crescut, i els de Moncho Fernández han patit per poder anotar de 2. Finalment, els blaugranes han imposat el seu joc i el seu domini i han acabat superant de 24 punts els visitants, i s’han adjudicat així la segona victòria de l’any a la Lliga (100-76).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut