FC Barcelona Lassa – MoraBanc Andorra: Victòria justa i contundent (80-54)

El Barça Lassa ha superat de manera clara el conjunt andorrà en el segon test de la pretemporada amb una gran actuació de tot l’equip

Gran victòria del FC Barcelona Lassa davant el MoraBanc Andorra per 80-54 en el segon amistós de la pretemporada. Els blaugranes han ofert una gran imatge i molt bones sensacions en la que ha estat la segona victòria culer al torneig de Sant Julià de Vilatorta.

El conjunt de Georgios Bartzokas ha començat el partit arrasant el MoraBanc amb un 11-0 en el marcador, amb Kurucs i Oleson com a protagonistes. I és que els andorrans no han aconseguit la primera cistella fins al minut 5, gràcies a una gran defensa de l’equip blaugrana. A partir d’aquí, liderat per Nacho Martín, el conjunt de Joan Peñarroya ha equilibrat el partit fins a arribar al final del primer quart amb un 13-11 al marcador.

Durant el segon quart l’Andorra s’ha arribat a situar per davant al marcador per primer cop (18-19), però Rice, amb 7 punts gairebé seguits, ha tornat a situar el Barça per davant, i s'ha arribat al descans amb un 33-24 per als blaugranes.

El tercer quart ha continuat amb la tònica dels dos anteriors, amb el Barça dominant i augmentant diferències. Amb un Rice endolladíssim i el jove Kurucs totalment adaptat al primer equip, els culers han acabat el penúltim quart amb 18 punts de diferència al marcador (60-42). Precisament l'aler letó, de 18 anys, ha començat el partit d'inici i ha estat un dels més actius de l'equip.

Finalment, al darrer quart el Barça ha estat netament superior i ha continuat dominant. La diferència de punts ha anat creixent fins al punt d'acabar 24 per sobre, amb Rice com a màxim anotador de l'equip, amb 15 punts, seguit de Sena, amb 14, i Kurucs, amb 12. A més, cal destacar que el conjunt culer ha acabat l'últim quart amb cinc jugadors del planter.

Amb aquesta victòria, el Barça Lassa tanca la seva presència a Sant Julià de Vilatorta amb dues victòries en dos partits. El proper test de pretemporada serà diumenge, dia 11, davant el Zenit.