FC Barcelona Lassa - MoraBanc Andorra: Objectiu tancar la setmana amb triomf

FC Barcelona Lassa - MoraBanc Andorra: Objectiu tancar la setmana amb triomf

Els de Bartzokas, que es troben a la part alta de la Lliga Endesa empatats amb diversos equips, afronten el partit amb el repte de seguir creixent

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 12.30 hores i en directe per Movistar+, el MoraBanc Andorra en la que serà la 26a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que van caure a la pista andorrana en la primera volta, ja saben com de complicat serà el partit contra el conjunt del Principat i volen tancar amb un altre triomf una setmana molt exigent.

El rival

Té en el pivot Shermadini la seva gran arma ofensiva. El georgià anota 15.4 punts, agafa 7.7 rebots i té una valoració de 22 per partit. Està ben acompanyat pel base francès Andrew Albicy (7.3 punts i 7 assistències), l’aler David Jelínek (11.1 punts) i per Beqa Burjanadze, amb 10.5 punts per partit. Tampoc cal oblidar jugador com els exteriors Walker, Antetokoumpo, David Navarro i Schreiner, així com Stevic i el nouvingut Czerapowicz. L’equip que entrena Joan Peñarroya ocupa actualment el vuitè lloc de la taula amb 12 triomfs i 11 derrotes.

El Barça

Té les baixes segures de Doellman, Faverani, Ribas i Lawal en el que serà el tercer partit de la setmana per als de Georgios Bartzokas, que aquest divendres van superar l’Estrella Roja amb solvència. El partit contra el MoraBanc serà una nova prova per als blaugranes, que volen seguir creixent com a equip setmana a setmana per afrontar de la millor manera la part final de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut