FC Barcelona Lassa - Baskonia: S’estrena la Lliga al Palau amb un plat fort

Els blaugranes, amb el dubte de Rice, debuten a casa en el primer partit oficial al Palau de l’era Bartzokas (17h, Movistar+)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 17 hores (Movistar +), el Baskonia al Palau Blaugrana en el que serà el debut dels de Bartzokas a casa, davant de la seva afició. El Barça, que va vèncer en el primer partit de la Lliga Endesa a Manresa, buscarà fer el mateix contra un conjunt basc que ha guanyat els dos partits que ha disputat fins ara, l’ultim aquest divendres amb remuntada inclosa.

El rival

Compta amb jugadors de primeríssim nivell i amb molts punts a les mans com Larkin, Bargnani, Hanga o Shengelia, entre d’altres, i la temporada passada van disputar la Final Four, fet que parla de la perillositat del rival. Aquest curs ha començat amb dues victòries, però ben diferents. A la pista d el’Obradoiro el Baskonia va vèncer amb certa facilitat (76-92), mentre que a casa, contra el Múrcia, l’equip de Sito Alonso va haver de remuntar un marcador molt advers i va anotar 65 punts en tan sols vint minuts per aconseguir-ho (87-75). Per tant, caldrà estar concentrats els 40 minuts.

El Barça

Tindrà el dubte fins a última hora de Tyrese Rice, que segueix recuperant-se de la seva lesió, però que ja ha completat diferents parts dels últims dos entrenaments de l’equip. Tot i la derrota contra Oklahoma City Thunder al Palau Sant Jordi el passat dimarts (89-92) els homes de Bartzokas estan amb confiança i volen sumar el primer triomf del curs al Palau, el que seria el segon a la Lliga Endesa després d’haver descansat a la jornada 2.