Bartzokas: “Espero que puguem competir”

Bartzokas: “Espero que puguem competir”

El FCB Lassa viatja a Istanbul amb les novetats de Doellman i Víctor Claver, que torna a una convocatòria gairebé un mes després

El FCB Lassa s’enfronta demà al Galatasaray amb la necessitat d’obtenir un triomf que li permeti guanyar posicions a la classificació. Els homes de Bartzokas presenten un balanç de quatre victòries i quatre derrotes en vuit partits, mentre que els turcs es troben a la cua de la taula amb només dos triomfs. El tècnic grec és conscient de la dificultat de l’enfrontament. “Cada partit a l’Eurolliga es difícil, i encara més quan juguem fora de casa davant un rival amb grans jugadors”, ha afirmat Bartzokas. El tècnic del FCB Lassa espera “poder competir davant els turcs en un ambient complicat”.

El conjunt blaugrana recupera Doellman i Víctor Claver després de les seves absències en els últims partits. Bartzokas ha afirmat que “encara no es troben al cent per cent”. “Doellman s'ha entrenat més amb l’equip –ha continuat l’entrenador– i està millor, mentre que Claver només ha pogut realitzar un parell d’entrenaments”. Claver va ser operat d’una lesió a l’escafoide de la mà esquerra en la visita dels blaugranes a Tel Aviv a principi de novembre, mentre que el nord-americà fa quatre setmanes que està allunyat de les pistes. Amb qui encara no pot comptar el tècnic grec és amb Navarro: “Cada cop està més a prop de tornar, però encara necessita una mica més de temps”, s’ha manifestat Bartzokas.

Doellman torna a l’equip amb “moltes ganes de tornar a competir i formar part del grup”, segons ha confessat el mateix jugador. Igual que Bartzokas, el jugador del FCB Lassa ha incidit en “la dificultat del partit”. “Cada partit és important i especial, hem d’estar preparats per jugar davant un gran equip”, ha dit el nord-americà. Doellman també ha parlat sobre les sensacions que ha tingut sobre l’equip durant la seva absència: “Des de fora he vist bé l’equip, guanyant partits. Hem après la lliçó de la derrota davant el Madrid, són coses que passen i cada partit és diferent”. L’aler pivot ha volgut destacar “la confiança” de Rice en el seu joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut