Bartzokas: “Els partits contra el Reial Madrid són sempre especials”

Bartzokas: “Els partits contra el Reial Madrid són sempre especials”

El preparador grec ha valorat el tercer Clàssic de la temporada i ha manifestat la importància de reaccionar després de l’última derrota

El Barça Lassa de bàsquet afronta aquest divendres un nou partit de l’Eurolliga, aquest cop davant el Reial Madrid. Un partit “sempre especial”, tal com ha reconegut Bartzokas en la prèvia del tercer Clàssic de la temporada. El tècnic grec ha destacat la importància de la victòria després de caure contra l’Olympiacos en un “partit dur i igualat”. En aquesta línia, el tècnic ha afirmat: “Necessitem una bona actuació si volem reaccionar després de l’última derrota”.

El preparador blaugrana, que encara no podrà comptar amb Doellman, és conscient de la dificultat del partit davant el conjunt de Pablo Laso, i ha manifestat que “és imprevisible el que pot passar”. No obstant això, cal no oblidar els precedents. I és que el Barça Lassa ha aconseguit vèncer el conjunt blanc tant en la semifinal de la Supercopa ACB com en el Clàssic de la Lliga Endesa. Així doncs, Bartzokas ha admès que “és un partit complicat”, però que tenen les seves possibilitats. 

Per la seva banda, Tyrese Rice ha destacat la importància de jugar el següent enfrontament dos dies després. En aquesta línia, el base nord-americà ha apuntat: “És bo tornar a disputar un partit en poc temps, així no dónes tantes voltes a la derrota”. La concentració en el duel de demà haurà de ser màxima. I és que “després d’un partit dur i igualat, haurem d’estar a punt per afrontar-ne un altre de molt exigent”, ha conclòs el ‘2’ blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut