Així serà l’últim mes de Lliga Regular per al Barça Lassa

Així serà l’últim mes de Lliga Regular per al Barça Lassa

Els blaugranes afronten partits decisius en les pròximes setmanes que determinaran la posició final dels de Bartzokas abans d’afrontar el Play-off

El Barça Lassa disputarà sis partits de gran importància en el tram final de la Lliga Regular. Els de Bartzokas, que actualment són quarts a la classificació amb un balanç de 18-8, volen acabar el més amunt possible i afrontar el Play-off amb el factor pista a favor a cada eliminatòria. Per aconseguir-ho hi ha sis reptes, tres al Palau i tres a domicili.

Visita a València

El primer gran repte serà aquest diumenge 16, a la Fonteta, contra el València Basket (18.30h, #0 de Movistar+). L’equip de Pedro Martínez és actualment el líder de la Lliga Endesa amb 19 triomfs i tan sols sis derrotes. El Barça Lassa, doncs, té al seu davant un gran repte i una gran oportunitat ja que un triomf a València asseguraria el ‘basket-average’ i aproparia els catalans als primers llocs de la taula.

Bàsquet per Sant Jordi

Un dels dies més assenyalats de l’any, el 23 d’abril, el Palau Blaugrana viurà un partit especial. Serà contra l’Unicaja, a les 17 hores, en un matx realment complicat contra l’actual guanyador de l’Eurocup. L’equip malagueny es troba en un gran moment de forma i confiança i es preveu un partit molt dur.

El cap de setmana següent, el 29 d’abril a les 19h, el Barça Lassa visita San Pablo per jugar contra el Real Betis Energía Plus. L’equip sevillà ha fet un canvi d’entrenador, amb l’arribada d’Alejandro Martínez, i es troba actualment immers en la lluita per evitar el descens. Per tant, hi haurà molt en joc per a tots dos equips.

Tres partits en set dies

El mes de maig començarà amb la visita, el diumenge 7 de maig, del Montakit Fuenlabrada al Palau (12.30h). Serà el primer dels tres partits que disputarà el Barça Lassa en set dies, ja que el dijous 11, a les 19 hores, els de Bartzokas tornaran a jugar al Palau, aquest cop contra l’Iberostar Tenerife. L’equip canari, que està realitzant una temporada esplèndida, serà un rival molt perillós per als catalans, que voldran vèncer i, si s’escau, recuperar el ‘basket-average’.

Finalment, el diumenge 14 de maig el Barça Lassa tancarà la Lliga Regular visitant el Rio Natura Monbus Obradoiro (18.30h). No serà, ni molt menys, un partit senzill, ja que els gallecs es troben a la part baixa i també lluiten per la salvació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut