Barça - Baskonia: Una altra final

Barça - Baskonia: Una altra final

El Barça Lassa rep aquest divendres la visita del Laboral Kutxa amb l’objectiu de sumar una nova victòria amb el suport del Palau (21 hores, Esport3 i Canal+ Deportes)

Un Top 16 com el d’enguany converteix cada partit en una final i el d’aquest divendres no en serà una excepció. El Barça Lassa i el Laboral Kutxa presenten el mateix balanç de victòries i de derrotes (2-2) i ambdós equips arriben a la cita amb la màxima ambició. Els blaugranes volen fer-se forts al Palau i esperen el suport dels socis i dels aficionats per fer front a un Laboral Kutxa que ve de guanyar al CSKA i que ja va ser capaç de superar als de Pascual en el partit de Lliga Endesa disputat a Vitòria.

D’una banda, el tècnic blaugrana recuperarà Navarro, que es va perdre el matx contra el València. De l’altra, Perasovic podria fer reaparèixer Davis Bertans després de 10 mesos de baixa per lesió. Però si algun nom figura entre els més destacats de la competició és el del pivot grec Bourousis. Pascual ja va apuntar en la roda de premsa d’aquest dijous que és un jugador determinant però que no és l’única arma ofensiva dels vitorians. El Barça Lassa haurà d’igualar la intensitat del Laboral Kutxa i fer un gran partit per sumar un nou triomf en aquest Top 16 de luxe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut