Si el Barça Lassa guanya els dos partits que li resten serà als quarts de final

Si el Barça Lassa guanya els dos partits que li resten serà als quarts de final

Ara mateix hi ha cinc equips empatats amb un balanç de 6-6 a manca de dues jornades

Després de la jornada d’aquest divendres a l’Eurolliga, el FC Barcelona Lassa ja sap que depèn de si mateix per assegurar-se la seva classificació per als quarts de final. Si els de Pascual guanyen els dos partits que li resten seran tercers.

Dels tres equips que juguen la Lliga Endesa, el que té a tocar la classificació és Baskonia, que guanyant al Reial Madrid la propera jornada ja seria equip de quarts, com ja ho és el CSKA de Moscou.

En el cas del FC Barcelona Lassa, però, depen de si mateix i es classifica en el 100% dels casos si guanya els seus dos partits, al Palau davant el Brose Baskets Bamberg i a la pista del Zalgiris Kaunas.

Possibilitats de classificació en la jornada 13

El FC Barcelona Lassa podria classificar-se de forma matemàtica en la propera jornada ja si guanya per almenys 10 punts de diferència el Brose Baskets, Laboral Kutxa supera el Reial Madrid i Olympiacòs guanya a la pista del Khimki rús.

La part negativa és que l’equip podria quedar fora també matemàticament si perd per quatre o més punts davant dels alemanys, guanya el Reial Madrid a Vitòria i fa el mateix el Khimki davant Olympiacòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut