fcb.portal.reset.password

Carlos Arroyo, passant el reconeixement mèdic / VÍCTOR SALGADO-FCB

Aquesta setmana ha estat de molta activitat a la secció de bàsquet del FC Barcelona Lassa. Són quatre les incorporacions que han signat amb el Club i que han superat sense problemes el reconeixement mèdic. Perperoglou, Pau Ribas, Carlos Arroyo i Vezenkov s'incorporen a la plantilla dirigida per Xavi Pascual. Altres notícies destacades, a banda dels fitxatges, han estat la cessió de Ludde Hakanson al VEF Riga de Letònia i el calendari del Barça B, que debutarà el dia 3 d'octubre contra el Coviran Granada.

- Perperoglou passa el reconeixement mèdic. L’aler grec, que serà blaugrana durant dues temporades, arriba al FC Barcelona Lassa amb l’ambició de tornar a ser a la Final a Quatre.

- Pau Ribas signa el seu nou vincle contractual amb el Barça Lassa. Pau Ribas ha signat el contracte que el vincula per a les properes tres temporades amb el FC Barcelona Lassa.

- El FC Barcelona Lassa B debutarà contra el Coviran Granada a LEB Plata. Els blaugranes ja coneixen el calendari definitiu i debutaran a la Ciutat Esportiva el 3 d’octubre.

- Carlos Arroyo supera la revisió mèdica. El base porto-riqueny, de 36 anys, ha superat la tradicional revisió mèdica a la Ciutat Esportiva, després de saludar-se amb Juan Carles Navarro.

- Carlos Arroyo signa un any de contracte amb el FC Barcelona Lassa. Arroyo, després de fer-se fotografies a la FCB Megastore, ha signat el contracte que l’unirà al Barça Lassa fins al 30 de juny del 2016.

- Ludde Hakanson jugarà cedit al VEF Riga de Letònia. El base suec, de 19 anys, jugarà la pròxima temporada al club letó en qualitat de cedit i disputarà la potent VTB.

- Aleksandar Vezenkov, un quatre versàtil per al Barça. Aquest curs 2014/15, a l’Aris de Salònica, ha estat l’MVP de la Lliga grega i el màxim anotador amb 17 punts per partit.

- El vuitè Porto-riqueny que juga al Palau. Ruaño, Hiram Ruiz, Jorge Cuello, Héctor Blondet, Piculín Ortiz, Ramon Rivas i Daniel Santiago són els set homes porto-riquenys que han militat a l’equip blaugrana abans de Carlos Arroyo.

Tornar a dalt