Navarro, a un partit de fer història a l'Eurolliga

Navarro, a un partit de fer història a l'Eurolliga

El capità blaugrana serà el primer jugador en arribar als 300 partits disputats a l’Eurolliga, una nova fita en la seva exitosa carrera

“Assolir aquesta xifra em sembla impressionant però m’importa poc en comparació amb el que hi ha en joc aquest divendres. Tinc plena confiança en l’equip. Crec que tindrem opcions de victòria”, ha assegurat aquest dijous Juan Carlos Navarro a l’hotel de concentració de l’equip a Krasnodar (Rússia). Les xifres continuen engrandint la seva llegenda però ell prioritza el triomf col·lectiu.

Navarro es convertirà aquest divendres en el primer jugador que arriba als 300 partits disputats a l’Eurolliga, tots amb la samarreta del Barça Lassa. L’escorta de Sant Feliu és un dels grans noms propis de la màxima competició europea. L’ha guanyada dues vegades (2003 i 2010), sent MVP a la Final a Quatre de París, i encapçala diversos apartats estadístics:

  • És el màxim anotador històric de l’Eurolliga, amb 3.851 punts.
  • És el màxim triplista de la història de l’Eurolliga, amb 570 triples.
  • És el jugador que més faltes ha rebut, amb 1.118 faltes rebudes.
  • És el jugador que més partits ha disputat, amb 299 partits disputats.

A més a més, el capità blaugrana és el segon jugador més ben valorat a la història de l’Eurolliga; el setè que més assistències ha repartit; el segon que més tirs lliures ha anotat i el sisè que més pilotes ha recuperat. Aquest divendres, una nova fita a l’abast de molt pocs jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut