fcb.portal.reset.password

Joan Creus durant l'entrevista al programa Hora B de Barça TV / VICTOR SALGADO - FCB

Després de la dolorosa eliminació del Barça Lassa de bàsquet a l’Eurolliga, el mànager de la secció, Joan Creus ha analitzat la situació de l’equip al programa Hora B de Barça TV. Creus ha reconegut que “la derrota ha estat una decepció perquè era una eliminatòria que teníem a l’abast”. Sobretot, després de recuperar el factor pista: “El segon partit a Krasnodar el vam guanyar clarament, igual que el tercer aquí al Palau”. “Amb aquella situació dominàvem la sèrie i per aquest motiu es fa més dolorosa l’eliminació”. I ha afegit: “En una eliminatòria de cinc partits quan recuperes el factor pista no l’has de deixar perdre i no vam saber rematar una feina que havíem fet molt bé”.

Per contra, Joan Creus valora positivament el duríssim top 16 que ha hagut de superar el Barça per accedir als quarts de final: “El públic del Palau s’ho ha passat molt bé. Hem fet grans partits aquí al Palau i el camí ha estat molt bo per arribar als quarts”. “Però aquest cinquè partit trenca tot això que has fet”, ha expressat. Tot i la derrota a l’Eurolliga els blaugranes han d’aixecar-se el més aviat possible. I és que la competició no s’atura i aquest divendres reben la visita del Laboral Kutxa, “un equip que ve molt fort, que ha guanyat 3-0 a l’Eurolliga i ha fet molt bons partits”. “És un rival en forma, però davant tindrà un Barça que vol sortir d’aquest sotrac de l’Eurolliga”.

“Sabem que això continua, anem primers a la Lliga i ho hem d’aprofitar”

L’equip ara se centrarà en la Lliga, un títol molt important: “Sabem que això continua, d’aquí a dos dies tenim un partit molt important, anem primers a la Lliga i ho hem d’aprofitar. Hem de reaccionar”. I és que els blaugranes encara poden guanyar la competició domèstica: “Intentarem lluitar per la Lliga, som líders, estem en una situació privilegiada i som conscients que ho podem aconseguir”, ha afirmat alhora que ha explicat que “la lliga és un títol molt important i cobreix les expectatives que perseguim durant la temporada”.

Finalment, Creus ha demanat que l’afició blaugrana doni suport a l’equip en aquest tram final de la temporada: “El públic ha estat molt important en el top16. Crec que nosaltres els vam donar bon bàsquet i d’aquí a final de temporada ens han d’ajudar a superar aquesta situació”.


Joan Creus: “Hem de reaccionar” by fcbarcelona
Tornar a dalt