Guanyar per continuar líders

Guanyar per continuar líders

El Barça Lassa defensarà aquest dimecres el lideratge de la Lliga Endesa davant un sempre exigent Herbalife Gran Canària (20.30 hores, Movistar+)

El conjunt blaugrana encara la recta final de la fase regular de la Lliga Endesa disposat a mantenir la primera posició de la classificació. Queden tres partits per tancar aquesta fase i l’avantatge respecte al València Basket i el Reial Madrid és mínim. El Barça Lassa rep aquest dimecres la visita de l’Herbalife Gran Canària, equip que podria certificar el cinquè lloc de la taula si suma un triomf al Palau o el Montakit Fuenlabrada perd a la pista del Reial Madrid.

El Barça Lassa afronta el duel d’aquest dimecres convençut de les seves opcions d’acabar bé la temporada. Els blaugranes han signat una bona trajectòria a la Lliga Endesa i estan mentalitzats per encadenar tres victòries consecutives abans de l’inici del play-off. Davant hi haurà l’Herbalife Gran Canària, un equip amb experiència i que compta amb jugadors referents com Alen Omic o Kevin Pangos. Aíto García Reneses i els exblaugranes Rabaseda i Paulí tornaran al Palau.

Cara a cara, el Barça Lassa i l’Herbalife Gran Canària. O el que és el mateix, la millor defensa de la Lliga Endesa contra l’equip que més pilotes recupera o el conjunt que més rebots captura en defensa contra el tercer que més n’agafa en atac. Aquest dimecres, la Lliga, en joc, al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut