El Barça Lassa busca la classificació amb el millor Palau possible

El Barça Lassa busca la classificació amb el millor Palau possible

El Lokomotiv està contra les cordes i això el fa ser un rival encara més perillós

El FC Barcelona Lassa cercarà aquest dijous (20.45 hores; Esport3 / Movistar + / EuroleagueTV) la classificació per poder tornar a una Final a Quatre que se celebra a Berlín, set anys després que la secció de bàsquet hi jugués ja un tram final de la màxima competició continental.

Els blaugrana tenen el primer ‘match-ball’ davant d’un Lokomotiv ferit, que el fa ser un equip encara més perillós. Els russos són el millor equip de la competició a nivell defensiu i tenen a les seves files jugadors d’enorme talent com Delaney, Randolph, Draper o Claver.

A l’equip que entrena Xavi Pascual es manté el dubte de la presència del pivot nord-americà Joey Dorsey. El ‘6’ del Barça Lassa es va lesionar en la darrera jugada de la primera meitat del primer partit jugat a Krasnodar. L’esquinç de grau 2 que pateix ha estat tractat en les darreres hores per poder comptar amb la seva presència, però com en el primer partit de la sèrie jugat al Palau es mantindrà el dubte fins a darrera hora.

La resta de jugadors, amb les clàssiques molèsties a aquestes alçades de temporada, estaran a disposició del tècnic del Gavà. Els blaugrana desitgen el millor Palau de la temporada, que fins ara ha estat espectacular.

El rival

Malgrat tenir una rotació de jugadors més aviat curta, el tècnic visitant, Georgios Barkzotas sap que té molts punts en el seu equip, especialment amb la parella de nord-americans formada per Malcolm Delaney i Anthony Randolph. En els tres partits que es porten d’aquesta sèrie de quarts fe final, la major part dels punts del Lokomotiv han estat anotats per aquests dos homes.

També caldrà tenir cura d’altres jugadors, potser amb menys talent però molt treballadors i encertats en moltes ocasions com Víctor Claver, Dontaye Draper o Cris Singleton. El rus és un equip a tenir molt en compte i ho donaran tot per evitar acabar la seva participació a l’Eurolliga 2015/16 a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut