Duel dels grans a València

Duel dels grans a València

El Barça Lassa té el repte de sumar un triomf clau de cara a fer un pas de gegant per certificar la primera posició de la fase regular (19.30 hores, Canal+ Deportes)

Únicament queden quatre jornades per finalitzar la fase regular de la Lliga Endesa i el Barça Lassa té aquest diumenge la primera oportunitat per tancar-la com a líder. Els blaugranes haurien de superar el València Basket per més de tres punts de diferència i esperar una derrota del Reial Madrid a Màlaga. El repte no és senzill, ja que els de Xavi Pascual hauran d’emportar-se la victòria d’una pista molt complicada. Enguany, el balanç dels taronges com a locals és de 12 triomfs i només tres derrotes. A més, els de Pedro Martínez són el segon equip de la Lliga Endesa que menys punts encaixa per partit.

És clar que el Barça Lassa acredita ser la millor defensa del campionat i és el millor visitant de la Lliga Endesa. Els blaugranes han guanyat 14 dels 15 partits que han disputat lluny del Palau i estan camí de superar els seus millors registres. Cal recordar que el duel de la primera volta entre catalans i valencians va ser molt igualat i que es va decidir a la pròrroga (91-94).

Partit especial per a Ribas i Doellman

Pau Ribas s’enfrontarà per primer cop al València Basket a la Font de Sant Lluís. L’escorta blaugrana va defensar la samarreta taronja entre el 2012 i el 2015. El matx també serà especial per a Justin Doellman, exjugador del València Basket els cursos 2012/13 i 2013/14. Amb qui no podrà comptar Xavi Pascual és amb Joey Dorsey, que continua recuperant-se de la seva lesió al turmell. Aquest diumenge toca gaudir d’un duel molt atractiu entre el primer i el segon classificat de la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut