Xavi Pascual: “Estic molt content de la posada en escena de l'equip”

Xavi Pascual: “Estic molt content de la posada en escena de l'equip”

L’entrenador creu que ara l’equip ha de treballar molt i bé per jugar els partits que falten fins al final de la temporada

El FC Barcelona s’ha retrobat amb la Lliga Endesa, després dels últims compromisos europeus, amb una contundent victòria contra el CAI Saragossa. L’entrenador del FC Barcelona, Xavi Pascual, s’ha mostrat “molt content de la posada en escena de l’equip” i ha assegurat: “L’entrenament previ ja ha indicat la intensitat amb què sortiríem”.

Un triomf ampli l’aconseguit aquest migdia contra el Saragossa que per Pascual no s’ha començat a gestar fins després del descans. “El partit s’ha trencat al tercer quart. Durant la primera part hem jugat bastant bé en atac, però no tan bé en defensa, sense gaire control del rebot defensiu i concedint molt tirs lliures. Però a la segona meitat ho hem fet millor i hem tingut un ritme de joc més alt”, ha assegurat l’entrenador blaugrana.

Ara, amb el play-off de la Lliga Endesa a l’horitzó, Pascual ha afirmat: “Tenim ganes de fer un bon final de Lliga Regular. Lògicament, tot l’equip està dolgut pel que ha passat a l’Eurolliga, però ara cal mirar endavant. No ens queda una altra cosa que preparar-nos per a un play-off que serà duríssim. Hem de treballar molt i bé per jugar aquests partits”.

Com Pascual, Edwin Jackson i Ante Tomic, dos dels protagonistes del partit, també han valorat la victòria contra el CAI Saragossa:

Jackson

“Contra el CAI era molt important guanyar. Ara hem de centrar-nos a treballar dur després de la decepció a l’Eurolliga”.

“Sempre he d’estar preparats per ajudar l’equip. Avui he intentat aportar el que ha necessitat i crec que ens poden passar bones coses”.

Tomic

“Després d’una setmana difícil, avui hem jugat molt bé. La diferència final diu molt. Hem fet tot el que havíem de fer per guanyar i ara cal seguir en aquesta línia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut