fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, en una imatge d'un partit d'aquesta temporada / FOTO: Arxiu FCB

El Barça de bàsquet comença aquest divendres el Top 16 de l’Eurolliga a la pista de l’Alba de Berlín, i l’entrenador blaugrana, Xavi Pascual, ha valorat aquest inici abans de viatjar a terres germàniques. “Hem de tornar a sentir que cada partit d’Eurolliga és una final, i començar bé ajudaria molt. És molt important començar bé”, ha assegurat el tècnic.

Amb l’equip immers en una marató de partits –quatre en vuit dies-, el tècnic s’ha endut a Berlín dos dels jugadors exteriors lesionats, Oleson i Abrines. “Viatgen per estar amb l’equip i seguir amb el seu procés de recuperació”, reconeixia Pascual.

El rival del Barça aquest divendres serà l’Alba de Berlín, de qui Pascual ha advertit els perills: “És una pista difícil contra un rival difícil. Hem d’estar a dins del partit i tindrem les nostres opcions de victòria”, explicava el tècnic blaugrana. “Tenen molta intensitat quan juguen a la seva pista, i jugadors atlètics que corren bé el contraatac”, ha afegit a continuació.

Per acabar, i abans del primer partit del nou any, Xavi Pascual demana “superar les lesions i recuperar el nivell d’abans de les baixes”. “Si tot això passa, crec que ens espera un futur d’èxit”, ha afegit.

“Volem pujar el nivell”

Ante Tomic també ha atès els mitjans abans d’agafar l’avió que els portava a Berlín. “No vaig jugar bé a la pista d’Obradoiro. És un moment de la temporada amb alts i baixos i volem pujar el nivell”, reconeixia el pivot croat.

Amb dos partits en menys de 48 hores per davant, Tomic ha reconegut: “No tenim bona experiència jugant divendres i diumenge, però ho hem d’acceptar.

Tornar a dalt