Un triomf amb rècord de triples i el millor partit de Satoransky

Un triomf amb rècord de triples i el millor partit de Satoransky

Els blaugranes van anotar un total de 16 triples i van superar el seu anterior rècord, que era de 15 contra el Maccabi del 2009 A més, va ser el millor partit de Tomas Satoransky amb el Barça a Europa amb un total de 17 punts i una valoració de 24

El Barça de bàsquet va superar aquest dijous el Galatasaray per 82-70 en un partit en el qual sempre van manar. A priori, mirant el resultat, sembla un partit més, però va deixar diversos detalls que cal tenir en compte, com per exemple un rècord de triples superat i també el millor partit d’un dels bases de l’equip amb el Barça.

Encert molt alt

El Barça va anotar un total de 16 triples de 32 intents, un 50% d’encert. Es tracta de la millor xifra històrica de l’equip de Xavi Pascual a la història de l’Eurolliga, fet que té un mèrit molt alt. L’anterior marca, de 15, es va aconseguir també al Palau Blaugrana en un partit contra el Maccabi l’any 2009. Va ser a la segona jornada del Top 16 i en aquella ocasió els blaugranes van vèncer de 20 punts, 85-65, i Gianluca Basile va anotar un total de 5 triples. Aquest dijous, contra el Galatasaray, Nachbar va convertir 4 triples; Navarro i Satoransky, 3; Doellman i Abrines 2, i Hezonja i Huertas en van transformar 1.

El millor partit de Satoransky

La seva millor xifra anotadora a l’Eurolliga, abans de jugar contra el Galatasaray, era de 10 punts. Aquest dijous el base txec es va enfilar fins als 17 punts, amb tres triples inclosos, a més d’una valoració de 24 gràcies a les 4 assistències que va repartir. Va disputar 29 minuts i 43 segons en el que va ser el seu partit més complet de la temporada fins ara a Europa pel que fa a minuts i incidència en el joc.

D’altra banda, també cal destacar el retorn en competició europea de Juan Carlos Navarro, que va disputar un total de 16 minuts en els quals va anotar 11 punts, amb tres triples. El capità blaugrana va recuperant, a poc a poc, sensacions, i va sumant minuts de joc per arribar en plena forma als moments clau de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut