fcb.portal.reset.password

Satoransky, a la final de la Supercopa / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Xavi Pascual va confirmar, a la roda de premsa posterior al partit contra l’Herbalife Gran Canària, que el base Tomas Satoransky està a prop de tornar a treballar amb l’equip: “No puc detallar res més del seu procés, però  sí que dic que està a la recta final, i que si tot evoluciona amb normalitat, probablement pugui estar amb l’equip” aquesta setmana.

La disponibilitat del base txec a l’inici de temporada estava condicionada a la seva evolució, que segons Pascual, ha estat positiva. “S’han fet una sèrie de proves que necessitaven un temps, i aquest temps ha hagut de passar i tot està amb normalitat“, va dir Pascual, que va insistir que “si no hi ha cap canvi, amb tota seguretat, Satoransky estarà per competir ja”.

Baixa per una alteració de ritme cardíac

Tomas Satoransky, fitxat aquest estiu del CB Sevilla, s’ha perdut l’inici de Lliga, la Gira Asiàtica i el primer partit d’Eurolliga per culpa d’una alteració del ritme cardíac, detectada en una prova mèdica després del primer partit de Lliga Catalana, a la Seu d’Urgell.  Per aquest motiu es va decidir mantenir el jugador en observació i sota control.

Tornar a dalt