Precedents molt positius amb un 2-0 a semifinals

Precedents molt positius amb un 2-0 a semifinals

En les 32 ocasions que un equip s’ha situat amb un 2-0 a la sèrie sempre ha acabat accedint a la gran final Tan sols en 6 ocasions s’ha arribat a un 5è partit després de dues victòries locals en els dos primers partits

El Barça de bàsquet és a prop de la final de l’ACB. Encara ha de guanyar un partit, ja que actualment es troba amb un avantatge de 2-0 a l'eliminatòria de semifinals, però tots els precedents estan del seu costat. Ara bé, els números no guanyen partits ni eliminatòries i caldrà estar molt concentrat i seriós el pròxim dimecres a Màlaga (21h) si els de Pascual volen aconseguir el pas a la gran final.

Les estadístiques, al costat del Barça

-Mai en 31 temporades que portem de Lliga Endesa s’ha capgirat un 2-0 a favor

-Hi ha hagut un total de 32 eliminatòries al millor de 5 partits que han començat 2-0 i l’equip que ha colpejat en dues ocasions sempre ha arribat a la final

-Amb un 2-0 inicial, un total de 16 eliminatòries, el 50%, ha acabat amb 3-0, mentre que 10 vegades ha acabat amb 3-1 (31,3%) i sis cops (18,7%) amb un 3-2.

Tot i que les estadístiques estan per trencar-les, aquestes demostren que la gran feina feta pels de Pascual en els dos primers partits de semifinals sempre té premi. Això sí, caldrà estar concentrat a Màlaga per aconseguir la victòria que permeti classificar-se per a la 8a final consecutiva de l’era Pascual, la novena seguida dels últims anys. Els blaugranes saben que tenen tres oportunitats per aconseguir el bitllet.

10 victòries consecutives

En el moment decisiu de la temporada el Barça ha fet un pas endavant i s’està mostrant intractable. I és que des que va quedar eliminat de l’Eurolliga el passat mes d’abril, no ha perdut cap perdut. Ha sumat 10 triomfs de manera consecutiva a la Lliga Endesa, sis de Lliga Regular contra l’Obradoiro, Saragossa, Estudiantes, Bilbao, Unicaja i Andorra i quatre de Play-off -dos contra el Joventut i dos contra l’Unicaja-, i manté una línia de joc i de rendiment exquisit que el manté com un dels equips més en forma del moment.

I és que, per exemple, en els dos partits de semifinals contra l’Unicaja al Palau, ha sumat 91 punts en tots dos (91-60 i 91-70) i tots els jugadors tenen un paper important, aportant ambdós costats de la pista. Tomas Satoransky, amb una valoració mitjana de 24,5 punts, el més destacat en aquests dos primers partits gràcies als seus 16,5 punts, 3,5 rebots i 6 assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut