La victòria coral del Barça de bàsquet a Tenerife

La victòria coral del Barça de bàsquet a Tenerife

Tots els jugadors van anotar i van fer valoració positiva en el triomf contra l’Iberostar El màxim anotador va ser Lampe amb 20 punts, la seva millor xifra de la temporada

La setmana del Barça de bàsquet va estar plena d'èxits. Va vèncer a la pista del Fenerbahçe Ulker per 78-80 i va fer el mateix contra l’Iberostar Tenerife aquest diumenge per 66-80. En aquest últim triomf de la setmana tots els jugadors van participar i es van sentir importants perquè van anotar i, el més important, van acabar amb una valoració positiva per a l’equip. Des del primer minut que els de Pascual van sortir molt concentrats i en tot moment van dominar un partit que va permetre que tots els jugadors se sentissin importants. Per exemple, Satoransky i Nachbar van sortir en el cinc inicial quan és habitual que ho facin Huertas i Doellman.

Equilibri en els minuts

Justin Doellman va ser el jugador que més minuts va jugar a Tenerife amb un total de 22:55, una xifra inferior a la d’altres partits. Per tant, Pascual va poder repartir les càrregues després d’haver jugar a Istanbul i també sabent que aquesta setmana serà molt exigent amb les visites del Panathinaikos i el València Basket, dos equips de primer nivell i dos equips que juguen l’Eurolliga. Mario Hezonja, per la seva banda, no va gaudir de minuts a Turquia però contra l’Iberostar va jugar 13 minuts i va anotar 4 punts amb una cistella final per anar al descans de molta qualitat.

Lampe, el més encertat

Va disputar el seu millor partit de la temporada i es va imposar sota el cèrcol gràcies a la seva capacitat d’anotació i de guanyar la posició a sota. Maciej Lampe, amb 20 punts i una valoració de 21, va fer el millor partit del que va de temporada i segueix demostrant que sempre és allà quan se’l necessita. Abrines, amb 11, Tomic amb 10, i Doellman i Satoransky, amb 9, van ser els altres jugadors amb més punts amb unes xifres baixes, fet que permet remarcar que la feina feta per tots els jugadors va ser excel·lent i tots van anotar un mínim de dos punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut