fcb.portal.reset.password

Lampe, durant el partit a Tenerife. FOTO: ACB Photo/Á. Pérez

La setmana del Barça de bàsquet va estar plena d'èxits. Va vèncer a la pista del Fenerbahçe Ulker per 78-80 i va fer el mateix contra l’Iberostar Tenerife aquest diumenge per 66-80. En aquest últim triomf de la setmana tots els jugadors van participar i es van sentir importants perquè van anotar i, el més important, van acabar amb una valoració positiva per a l’equip. Des del primer minut que els de Pascual van sortir molt concentrats i en tot moment van dominar un partit que va permetre que tots els jugadors se sentissin importants. Per exemple, Satoransky i Nachbar van sortir en el cinc inicial quan és habitual que ho facin Huertas i Doellman.

Equilibri en els minuts

Justin Doellman va ser el jugador que més minuts va jugar a Tenerife amb un total de 22:55, una xifra inferior a la d’altres partits. Per tant, Pascual va poder repartir les càrregues després d’haver jugar a Istanbul i també sabent que aquesta setmana serà molt exigent amb les visites del Panathinaikos i el València Basket, dos equips de primer nivell i dos equips que juguen l’Eurolliga. Mario Hezonja, per la seva banda, no va gaudir de minuts a Turquia però contra l’Iberostar va jugar 13 minuts i va anotar 4 punts amb una cistella final per anar al descans de molta qualitat.

Lampe, el més encertat

Va disputar el seu millor partit de la temporada i es va imposar sota el cèrcol gràcies a la seva capacitat d’anotació i de guanyar la posició a sota. Maciej Lampe, amb 20 punts i una valoració de 21, va fer el millor partit del que va de temporada i segueix demostrant que sempre és allà quan se’l necessita. Abrines, amb 11, Tomic amb 10, i Doellman i Satoransky, amb 9, van ser els altres jugadors amb més punts amb unes xifres baixes, fet que permet remarcar que la feina feta per tots els jugadors va ser excel·lent i tots van anotar un mínim de dos punts.

Tornar a dalt