fcb.portal.reset.password

El Barça s'ha entrenat a un pavelló escolar de Taipei / FOTO: FCB

El Barça de bàsquet segueix amb el pla previst a Taipei, i aquest dijous a la tarda s’ha entrenat en un pavelló escolar. Xavi Pascual ha dirigit una nova sessió intensa per continuar preparant el pròxim partit de dissabte contra l’All Stars Taiwan, una selecció de jugadors del país. A més, tots els entrenaments que està fent l’equip en terres xineses seran molt útils de cara al calendari més imminent que espera el Barça quan torni a la competició.

Els jugadors s’estan trobant molt còmodes a la gira i esperen que tota la feina que s’està fent es vegi reflectida en els pròxims partits. En aquest sentit, el partit de dissabte serà una bona prova per comprovar l’estat de l’equip abans d’enfrontar-se a La Bruixa d’Or Manresa, el Bayern de Munic i l’Herbalife Gran Canària la setmana que ve.

El conjunt de Xavi Pascual afronta un mes d’octubre molt atapeït -11 partits en total-, i el cos tècnic està molt satisfet amb els entrenaments que està fent l’equip aquests dies a la Xina. Els jugadors tindran el matí de divendres lliure i tornaran a la feina a la tarda, quan faran l’última sessió prèvia al partit que tancarà una setmana de gira xinesa.


Doble entrenamiento del Barça de baloncesto en... por fcbarcelona

Nova sessió de ‘One Team’

Abans de l’últim entrenament d’aquest divendres, Abrines, Nachbar i Hakanson participaran en una nova sessió de ‘One Team’, un programa d’integració per a nens i adolescents desafavorits engegat per l’Eurolliga.

Tornar a dalt